Кабинети    Параклиника   Любопитно за ВасЗахарният диабет е сред най-често срещаните забо-лявания на населението...


Утвърден ценоразпис на всички предоставяни медицински и други услуги от "ДКЦ I ГАБРОВО" ЕООД


Обновена е първа база на “Диагностично–консултативен център І – Габрово” ЕООД


Защита на личните данни
GDPRДКЦ-I-Габрово

   Добре дошли в сайтa на ДКЦ-I


“Диагностично–консултативен център І – Габрово” ЕООД е лечебно заведение за специализирана извънболнична помощ, в което работят лекари-специалисти от различни медицински специалности. Всички лекари са с многогодишен стаж и допълнителна квалификация в различните специалности. Ние Ви предлагаме качествена и достъпна специализирана извънболнична медицинска помощ, насочена към предпазване, възстановяване и укрепване на здравето на населението на територията на общината.
На този сайт Вие ще намерите информация за кабинетите, които работят на територията на медицинското заведение. Подробен работен график и контакти за нашите специалисти.

Работата на медицинския персонал на “ДКЦ-I - Габрово” ЕООД е подчинена на мисията на здравното заведение: ”Максимално задоволяване с качествени здравни услуги от специализирана извънболнична медицинска помощ” и е в съответствие с медицинските стандарти и правилата на добрата медицинска практика.

Предлагаме диагностика и лечение на заболявания, здравнопромотивна и профилактична дейност в извънболнични условия. Разполагаме с модерно оборудвана клинична лаборатория и рентгенологично звено, обурудвано с Мултидетекторен спирален компютърен томограф / скенер и Ядренно магнитен резонанс (ЯМР) в които се извършват всички основни медико-диагностични изследвания.

ДКЦ-I-Габрово има договори с НЗОК и всички здравно-осигурителни фондове, платен прием.

   Актуално за COVID-19


Ваксини:

В „ДКЦ I Габрово” ЕООД е разкрит имунизационен кабинет за ваксинации срещу Ковид-19 на следния адрес: Габрово, бул.”Трети март” № 3, ет. 2, к-т № 24. Желаещите да се ваксинират се записват на следните телефони: 066/813397, 0889/361036.

Антигенен тест:


В „ДКЦ I Габрово” ЕООД е разкрит Ковид кабинет, в който се извършват безплатно бързи антигенни тестове за Ковид-19. Кабинетът работи със следното работно време:

Понеделник      09.30 – 12.30 ч.

Сряда                09.30 – 12.30 ч.

Петък                 10.00 – 12.00 ч.


Проби за бърз антиген тест се извършват от понеделник до петък от 9.00 ч. до 12.00 ч.


Изследване на антитела:


„ДКЦ I Габрово” ЕООД разполага с апарат за количествено изследване на антитела срещу Ковид-19. Изследването се извършва в двете бази срещу заплащане.

- за индивидуално изследване - цена: 33.00 лв.
- за колективно изследване - цена: 20.00 лв.
- за медицински служители - цена: 20.00 лв.Областният управител награди ДКЦ I -Габрово за постигнати резултати в имунизационната кампания

Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров удостои с грамоти за изключителна ангажираност и постигнати резултати по отношение на имунизационната кампания на Република България срещу COVID-19 медици от област Габрово.

Днес, 21.09.2021 г., областният управител Борислав Бончев връчи на д-р Нели Ноева, директор на ДКЦ 1 – Габрово, грамотата от Министъра за екипа на имунизационните кабинети към Центъра с благодарност за проявената от тях съпричастност, старание и постигнати резултати към кампанията.   Лабораторни резултати


ПРОВЕРКА
НА ЛАБОРАТОРНИ РЕЗУЛТАТИ   НовиниВ ДКЦ I – Габрово вече се диагностицира с последно поколение скенер,
В Диагностично-консултативен център I – Габрово пациентите вече се диагностицират с последно поколение многослайдов, мултидетекторен, спирален компютърен томограф на световния лидер в областта на медицинското оборудване – Siemens.Лаборатория за психологически изследвания,
лицензирана от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията № 189, с удостоверение № 0080 от 14.02.2013 г.„ДКЦ I Габрово” ЕООД разполага с най-модерната апаратура за остеопороза.
Апаратът представлява ДХА – двойно-енергийна рентгенова абсорбциометрия. Измерва се костна плътност на цяло тяло.Клинични проучвания в "ДКЦ I Габрово" ЕООД
Ако имате вагинална гъбична инфекция, Вие може да сте подходяща за участие в клинично проучване.
      Начало       За нас       Специализирани кабинети       Параклиника       Обществени поръчки       Контакти